Kom langs, test en vergelijk in onze fysieke winkel. Of neem contact op. Dé verrekijker specialist voor persoonlijk advies.

Product Reviews

Novagrade Smartphone Adapter

Novagrade Smartphone Adapter
Johan Laroy
Geverifieerde aankoop
08-07-2024

Handige adapter om mooie fotos te maken

Handige smartphone adapter om fotos of filmpjes in combinatie met spottingscope te maken. Er zitten adapters in verschillende maten bij zo deze op de meeste spottingscopes past. Standaard kreeg ik het niet naar behoren werken met mn vortex razor hd. Hij sloot niet mooi aan waardoor ik geen mooie fotos kon maken. De oplossing bestond erin de rubberbescherming te demonteren, zo kon ik de adapter wel plaztsen zo hij perfect aansloot en heb ik perfecte fotos. Op bijgaande fotos zie je het haantje op de kerktoren op 1 km afstand genomen. Fenoenaal gewoon

Was deze review nuttig? ja Nee

Vortex Razor HD 27-60x85 Angled

Vortex Razor HD 27-60x85 Angled
Johan Laroy
Geverifieerde aankoop
08-07-2024

Prachtige spottingscope met stabiel beeld

Prachtige spottingscoop met stabiel beeld.<br /> In combinatie met smartphoneadapter mooie fotos te nemen.<br /> Op termijn bestel ik nog een nikonadapter zo ik met mn nikon dslr nog mooiere fotos of videos kan maken van gebouwen, monumenten, dieren etc

Was deze review nuttig? ja Nee

Leofoto Carbonstatief EF324C + LH-40 Balhoofd

Leofoto Carbonstatief EF324C + LH-40 Balhoofd
Menno Klok
Geverifieerde aankoop
08-07-2024

Zeer stabiel

Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteit
Algemene beoordeling
Was deze review nuttig? ja Nee

Vortex Diamondback HD 8x42

Vortex Diamondback HD 8x42
Anja
Geverifieerde aankoop
05-07-2024

geweldige kijker en superhelder.

De service in de winkel is top. Verkoper neemt alle tijd, is vriendelijk en geeft deskundig advies!!

Beeldkwaliteit
Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteit
Draagcomfort
Focusinstelling
Algemene beoordeling
Was deze review nuttig? ja Nee

Vortex Diamondback HD 12x50

Vortex Diamondback HD 12x50
Marcel Leeuwerik
Geverifieerde aankoop
04-07-2024

Prima kijker ????

Ben zeer goed geholpen in de winkel vriendelijk personeel in verstand van zaken ben super blij met mijn verrekijker echt een aanrader

Beeldkwaliteit
Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteit
Draagcomfort
Focusinstelling
Algemene beoordeling
Was deze review nuttig? ja Nee

Vortex Viper HD 8x42

Vortex Viper HD 8x42
Jan B
Geverifieerde aankoop
03-07-2024

Uitstekende kijker, niet te zwaar en in zijn prijsklasse is het onze eerste keus. Erg getwijfeld tussen deze en de GPO.

Beeldkwaliteit
Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteit
Draagcomfort
Focusinstelling
Algemene beoordeling
Was deze review nuttig? ja Nee

Vogelbescherming Buizerd II 8x42

Vogelbescherming Buizerd II 8x42
R De Keijzer
Geverifieerde aankoop
03-07-2024

Goede kijker die waar voor het geld biedt.

Deze kijker ligt prettig in de hand, heeft een mooi helder beeld en is makkelijk scherp te stellen. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Beeldkwaliteit
Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteit
Draagcomfort
Focusinstelling
Algemene beoordeling
Was deze review nuttig? ja Nee

Swarovski NL Pure 8x32

Swarovski NL Pure 8x32
A Musters
Geverifieerde aankoop
30-06-2024

Na 1 week gebruik

Heerlijke kijker, niet te zwaar met breed beeldveld en helder beeld. Goed stil te houden. Enig minpuntje tot nu toe: met warm weer (.30gr) voelt de draagband broeerig aan.

Beeldkwaliteit
Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteit
Draagcomfort
Focusinstelling
Algemene beoordeling
Was deze review nuttig? ja Nee

Swarovski CL Companion 8x30 Groen + Urban Jungle Accessoire Pakket

Swarovski CL Companion 8x30 Groen + Urban Jungle Accessoire Pakket
J.A.W. Kaal
Geverifieerde aankoop
27-06-2024

Fijne kijker, compact en erg helder.

Beeldkwaliteit
Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteit
Draagcomfort
Focusinstelling
Algemene beoordeling
Was deze review nuttig? ja Nee

Hikmicro Falcon FQ25 Warmtebeeldkijker

Hikmicro Falcon FQ25 Warmtebeeldkijker
E den Hartog
Geverifieerde aankoop
26-06-2024

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Was deze review nuttig? ja Nee