Fysieke winkel is geopend. Kom langs, test en vergelijk. Meer dan 250 verrekijkers op voorraad. Afspraak maken
×

Product Reviews

Hawke Endurance ED 10x50 Groen

Hawke Endurance ED 10x50 Groen
G Oosterkamp
Geverifieerde aankoop
15-04-2021

Perfecte verrekijker

Perfecte verrekijker voor hetgeen ik deze gebruik tijdens de jacht en in het veld.<br /> Aaanspreken van wild tegen de schemer perfect en beeld na zonsondergang verrassend goed.<br /> <br /> Service en advies tijdens de aankoop helemaal perfect, nemen de tijd en moeite om een advies te geven.<br /> <br /> Kortom de rit vanuit het zuiden van Nederland helemaal waard.

Beeldkwaliteit
Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteit
Draagcomfort
Focusinstelling
Algemene beoordeling
Was deze review nuttig? ja Nee

Zeiss Conquest HD 8x32

Zeiss Conquest HD 8x32
Frederik Van Der Sluis
Geverifieerde aankoop
15-04-2021

compacte goede kijker

Mooie verrekijker, compact, fijn in de hand, makkelijk en snel in te stellen, prettig aan de ogen. In de diepe schemer kun je door de verrekijker nog veel zien!

Beeldkwaliteit
Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteit
Draagcomfort
Focusinstelling
Algemene beoordeling
Was deze review nuttig? ja Nee

Zeiss Comfort Harnas

Zeiss Comfort Harnas
Frederik Van Der Sluis
Geverifieerde aankoop
15-04-2021

fijn ding

Je kunt de verrekijker hiermee prettig dragen, als je voorover bukt slingert hij niet bij je weg tegen iets aan (bijvoorbeeld je fietsstuur). Ik heb het idee dat het ook het stabiel houden van de kijker vergemakkelijkt (ik ben niet zo vast in de hand en de 8x vergroting trilt soms om details goed te bekijken)

Was deze review nuttig? ja Nee

Vortex Crossfire HD 8x42

Vortex Crossfire HD 8x42
Peter Stelleman
Geverifieerde aankoop
13-04-2021

In begin wat moeite met de focusinstelling . Is nu opgelost. Goede kijker met goede prijs-kwaliteitsverhouding

Beeldkwaliteit
Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteit
Draagcomfort
Focusinstelling
Algemene beoordeling
Was deze review nuttig? ja Nee

Bushnell Engage 10x42

Bushnell Engage 10x42
Udo Weyergraf
Geverifieerde aankoop
11-04-2021

Fantastische verrekijker

Ik ben lang op zoek geweest naar een goede verrekijker om wild en vogels te bestuderen en uiteindelijk terechtgekomen bij de Bushnell Engage EDX 10*42. Ik heb hem nu een paar dagen uitgeprobeerd en vind het een fantastische kijker. Stabiel, uitstekende beeldkwaliteit en prima focus-instelling. Gewoon top! Slechts één minpuntje: de beschermdoppen zouden beter moeten klemmen.

Beeldkwaliteit
Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteit
Draagcomfort
Focusinstelling
Algemene beoordeling
Was deze review nuttig? ja Nee

Swarovski CL Companion 8x30 Groen + Wild Nature Accessoire Pakket

Swarovski CL Companion 8x30 Groen + Wild Nature Accessoire Pakket
Hans Pannekoek
Geverifieerde aankoop
10-04-2021

Geweldig fijne kijker

Wat zowel bij mij als mijn vrouw opviel was dat de kijker direct goed staat op je ogen. <br /> Bovendien een enorme helderheid die de meeste 42 mm kijkers niet halen. De scherptediepte is opvallend groot.<br /> De kwaliteit wordt alleen overtroffen door de categorie top kijkers van meer dan € 2000,- Zien is geloven dus ga zeker langs bij de Verrekijkershop in Beilen om de verschillen zelf te kunnen zien. <br />

Beeldkwaliteit
Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteit
Draagcomfort
Focusinstelling
Algemene beoordeling
Was deze review nuttig? ja Nee

Vortex Viper HD 10x50

Vortex Viper HD 10x50
Tim Sijtsma
Geverifieerde aankoop
08-04-2021

Top Kijker

Ik ben zeer tevreden met deze dakkant kijker . Ik had een ouderwetse porro 12x50 verrekijker. Het beeld dat ik kreeg was wazig en trillerig. Een stapje teruggedaan in de vergroting en nu wel een stil staand beeld. Loop zuivere beelden, goed naar waarheid gelijkend kleurenpallet, ongelofelijk. De keuze op de 50 lichtsterkte is gevallen omdat ik ook bij schemer en zonsopkomst gebruik maak van de kijker. De 10x42 is iets kleiner van formaat en 100 gram lichter echter bij deze aankoop zit nu een handige draagtas welke weer verbonden is met een harnas wat zeer handig is. Voordeel van Vortex is dat zij een levenslange garantie bieden.

Beeldkwaliteit
Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteit
Draagcomfort
Focusinstelling
Algemene beoordeling
Was deze review nuttig? ja Nee

Hawke Endurance ED 8x42 Zwart

Hawke Endurance ED 8x42 Zwart
P.E de wilde
Geverifieerde aankoop
08-04-2021

Kijk niet verder

Geweldige kijker, prachtig beeld, mooi compact, goede prijs, levenslange garantie. Als ik iets negatiefs zou moeten noemen, is het dat de grote objectiefdoppen niet goed blijven zitten. <br /> Fijne winkel, plezierig geholpen, aardige eigenaar.

Beeldkwaliteit
Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteit
Draagcomfort
Focusinstelling
Algemene beoordeling
Was deze review nuttig? ja Nee

Zeiss Terra ED 8x42 groen

Zeiss Terra ED 8x42 groen
Menno
Geverifieerde aankoop
08-04-2021

Allround kijker

Fijne en snelle allround kijker, deze gaat eind van deze maand zeker mee in de motorboot op mijn korte vakantie naar het mooie gebied rondom Giethoorn. Nog meer genieten van de Nederlands flora en fauna.

Beeldkwaliteit
Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteit
Draagcomfort
Focusinstelling
Algemene beoordeling
Was deze review nuttig? ja Nee

Vortex Diamondback HD 10X42

Vortex Diamondback HD 10X42
Wim Vande Wouwer
Geverifieerde aankoop
07-04-2021

Topproduct

Beeldkwaliteit
Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteit
Draagcomfort
Focusinstelling
Algemene beoordeling
Was deze review nuttig? ja Nee