Kom langs, test en vergelijk. Of neem online contact op. Dé verrekijker specialist voor persoonlijk advies.

Product Reviews

Kowa SVII 8x42

Kowa SVII 8x42
A. Van Dijk
Geverifieerde aankoop
24-05-2022

Prima apparaat.

Beeldkwaliteit
Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteit
Draagcomfort
Focusinstelling
Algemene beoordeling
Was deze review nuttig? ja Nee

Vogelbescherming Stern II 8x42

Vogelbescherming Stern II 8x42
M Pit
Geverifieerde aankoop
21-05-2022

.

Beeldkwaliteit
Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteit
Draagcomfort
Focusinstelling
Algemene beoordeling
Was deze review nuttig? ja Nee

Swarovski FRP Voorhoofdsteun NL Pure

Swarovski FRP Voorhoofdsteun NL Pure
R De Vries
Geverifieerde aankoop
18-05-2022

Maf hoofdsteuntje, die uiteindelijk subliem blijkt

Ik ben brildrager en zit dus vaak te klooien met vieze lenzen en brilglazen tijdens een dagje vogelen. Dit steuntje had ik al online gezien en ik dacht: totaal belachelijk! Zit er niet uit....weer een mooi stukje koppelverkoop..<br /> Totdat ik het ding toch eens probeerde tijdens de aanschaf van de kijker...in 1 moment: verkocht! Wat een stabiliteit geeft dit suffe steuntje! Zou niet meer zonder willen. Een puntje dan: ik ben benieuwd hoelang dit steuntje meegaat, het voelt een beetje fragiel aan en het steekt uit dus ik komt er regelmatig per ongeluk tegenaan met handen of armen. We zullen het zien...

Was deze review nuttig? ja Nee

Swarovski NL Pure 10x42

Swarovski NL Pure 10x42
R De Vries
Geverifieerde aankoop
18-05-2022

Wat ben ik ongelofelijk blij met deze kijker. Tuurlijk, het is geen goedkope aanschaf, maar tot nu toe elke euro meer dan waard

De helderheid van het beeld is op dit moment ongeëvenaard. Maar als je het mij vraagt is vooral de ligging in de hand wat deze kijker perfect maakt.

Beeldkwaliteit
Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteit
Draagcomfort
Focusinstelling
Algemene beoordeling
Was deze review nuttig? ja Nee

Vortex Statief High Country II Tripod Kit

Vortex Statief High Country II Tripod Kit
J Ubels
Geverifieerde aankoop
13-05-2022

Prima statief

Prima statief voor een goede prijs/kwalieit verhouding

Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteit
Algemene beoordeling
Was deze review nuttig? ja Nee

Vortex Viper HD 20-60x85 Angled

Vortex Viper HD 20-60x85 Angled
J Ubels
Geverifieerde aankoop
13-05-2022

Top

Beeldkwaliteit
Focusinstelling
Algemene beoordeling
Was deze review nuttig? ja Nee

Swarovski EL 8.5x42 Swarovision

Swarovski EL 8.5x42 Swarovision
T Mooijman
Geverifieerde aankoop
12-05-2022

Top

Beeldkwaliteit
Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteit
Draagcomfort
Focusinstelling
Algemene beoordeling
Was deze review nuttig? ja Nee

Zeiss Conquest HD 8x32

Zeiss Conquest HD 8x32
Wieger Apperloo
Geverifieerde aankoop
06-05-2022

Prima kijker!

Beeldkwaliteit
Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteit
Draagcomfort
Focusinstelling
Algemene beoordeling
Was deze review nuttig? ja Nee

Caruba Cleaning Kit All-in-One

Caruba Cleaning Kit All-in-One
P Koot
Geverifieerde aankoop
30-04-2022

Mooi complete cleaning set.

Clearing set mooi compact en compleet. Onze kijkers kunnen we hiermee goed onderhouden.

Was deze review nuttig? ja Nee

Kowa BDII 8x42 XD

Kowa BDII 8x42 XD
P Koot
Geverifieerde aankoop
30-04-2022

Fijn scherpe heldere verrekijker.

Inde winkel geholpen door Marloes. Duidelijke uitleg over de Kowa kijker. Op mijn gemak ook nog 3 andere kijkers kunnen testen. De keuze viel op de Kowa 8x42. Al verschillende keren meegenomen op een wandeling. Mooi breed en helder zichtveld. Soepele focus ring. Als bril drager prima zicht. Blij met deze aankoop. Kan hem aanbevelen. Dank aan Marloes.

Beeldkwaliteit
Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteit
Draagcomfort
Focusinstelling
Algemene beoordeling
Was deze review nuttig? ja Nee